Cautare

2082 de rezultate pentru "sorin stanisel" (4.46 secunde)
Ca Sorin Oprescu ar putea candida la prezidentiale e mai mult decat un zvon, este o certitudine. ... Sorin Oprescu ia in calcul o posibila candidatura la Presedintia Romaniei. ... Sorin Oprescu spune ca pentru a candida "ii mai trebuie multe lucruri".
Sorin Oprescu este un candidat care ar putea schimba jocurile partidelor si candidatilor la prezidentiale, cred sociologii, acestia spunand si ca, pentru a avea sanse reale la Cotroceni, primarul Capitalei trebuie sa rezolve marea problema a lipsei masinariei de partid.
Sorin Rosca Stanescu scrie pe blog-ul personal ca fratele presedintelui Romaniei a participat la o operatiune ultrasecreta de trafic international cu mari cantitati de explozibil. ... Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu sesizeaza INTERPOL Belgia, sugerandu-i sa-si completeze informatiile, urmarind dezvaluirile de presa facute de ziaristi romani.
Liderul PNL, Crin Antonescu, a apreciat, duminica, la Piatra Neamt, ca presedintele Traian Basescu ar trebui sa demisioneze daca dezvaluirile ziaristului Sorin Rosca Stanescu despre afacerile familiei Basescu se vor confirma. ... I-as cere presedintelui Romaniei sa spuna ca nimic din ceea ce spune Sorin Rosca Stanescu nu este adevarat.
Iliescu spune ca PSD este si la putere, si in opozitie, ca Traian Basescu este o catastrofa, si ca Sorin Oprescu nu reprezinta o amenintare pentru Mircea Geoana, pentru ca va atrage in special electoratul nehotarat. ... - Intre candidatul Sorin Oprescu si candidatul Mircea Geoana pe cine ati vota?
ba ca Sorin Oprescu nu mai candideaza, ba ca-si anunta candidatura in chiar ziua grevei generale. Conform ultimei stiri pe aceasta tema, Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a intalnit sambata la Brasov cu prietenii sai din judet pentru a discuta despre intentia sa de a candida la presedintie.
In lupta pentru Cotroceni, independentul Sorin Oprescu va lua voturi atat de la candidatul PSD, Mircea Geoana, cat si de la presedintele in functie, Traian Basescu, prognozeaza istoricul si analistul politic Zoe Petre.
Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, a criticat lansarea primarului Capitalei Sorin Oprescu in cursa electorala pentru presedintia Romaniei. ... Ion Iliescu considera inadmisibil faptul ca Sorin Oprescu, in discursul de lansare, nu a facut nici o referire la mandatul dezastruos al lui Traian Basescu.
Acuzatia vine de la Sorin Oprescu, proaspat intrat in cursa pentru Cotroceni. ... Varful acestui sistem nenorocit din ultimii ani de zile, vina o poarta in principal Traian Basescu", a declarat Sorin Oprescu, in cadrul unei conferinte de presa.
Mai mult, liderul PSD este surclasat inclusiv de independentul Sorin Oprescu, care il depaseste cu peste 8 procente. ... Sorin Oprescu - 21,31% 4.
Candidatul independent la presedintie, Sorin Oprescu, a afirmat, la Iasi, ca mai multi lideri ai PSD au inceput sa arunce in mediul public zvonuri legate de lucruri pe care le-ar fi facut primarul Capitalei.
Din datele CURS reiese ca actualul primar al Bucurestiului, Sorin Oprescu, nu are nicio sansa sa ajunga in turul doi al alegerilor prezidentiale.
A aparut ideea retragerii lui Sorin Oprescu din cursa, inaintea turului intai, in favoarea candidatului PNL, lansata la finele saptamanii de insusi Crin Antonescu.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a afirmat, vineri seara, la Antena 3, ca Traian Basescu si Sorin Oprescu au un stil "bascalios", el explicand astfel afirmatia primarului Capitalei despre faptul ca 88% din simpatizantii lui l-ar vota pe Basescu.
43.764 cuvinte in cazul lui Mircea Geoana, 67.780 - Traian Basescu, 35.402 - Crin Antonescu si 31.258 cuvinte pentru candidatul Sorin Oprescu.
Sorin Rosca Stanescu a scris un editorial pe care il puteti citi in continuare, in care afirma ca este clar: ... Sorin Rosca Stanescu explica de ce. ... Vom fi cu ochii si pe el, conchide Sorin Rosca Stanescu.
Bloggerul clujean Sorin Platon comenteaza pe blog drama Romaniei, condamnata la "insclavagizare" prin rezultatul alegerilor prezidentiale. Puteti citi in continuare articolul lui Sorin Platon, intitulat "Concluzii preliminare ale alegerilor".
Tot luni, in ziarul Bursa a aparut un interviu cu Sorin Ovidiu Vantu, in care acesta afirma ca presedintele Traian Basescu este "un om marunt", "o mediocritate nervoasa", care trebuie izolat pe scena politica.
Totodata, liderul PNL a cerut social-democratilor si primarului Sorin Oprescu sa abandoneze pasivitatea pe care o manifesta in acest caz, care ar putea fi socotita si "complicitate", si sa ia pozitie certa in favoarea cetatenilor Bucurestiului.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, considera ca ceea ce i se intampla lui Sorin Ovidiu Vintu in aceste zile reprezinta "doar o reglare de conturi intre vechi tovarasi".
google-analytics.com